Polski stomatolog
Bashir Bishara polski,lekarz stomatolog oferuje usługi w zakresie: leczenia państwowego NHS oraz
-usługi prywatne,nieodpłatne badanie i konsultację,korony,mosty i licówki porcelanowe.Przed gabinetem znajduje się bezpośredni parking,a także przystanki autobusowe gwarantujace dobry dojazd z różnych miejsc. Gabinet czynny: Pon-pt.w godz.9.00-18.00.
Adres:Tannochside Dental Centre,499 Old Edinburgh Road,Uddingston G71 6PL.Tel.01698-812-625 lub kom.079-46-926-189.
a ja nie polecam tego z paisley!!!!! otoz Pan dentysta poinformowal mnie w owej klinice, za mam do wyleczenia okolo 10 zebow. Bardzo mnie to zdziwilo, bo przed ciaza mialam wyleczone wszystkie zeby, wiec w ciagu zaledwie 9 miesiecy zrobilo mi sie tyle ubytkow. Pomyslalam ze jest to troszke za duzo, a ze za miesiac mialam byc w Polsce to stwierdzilam ze sie wstrzymam z ich naprawa. Co sie okazalo, ze ubytki mam tylko 2, a nie az 10. Tak wiec uniknelam malego naciagniecia finansowego, przed ktorym rowieniez Was ostrzegam
Polecam polskiego dentystę z Wishaw Dental Clinic. Dla nie czujących się zbyt pewnie w angielskim dodam, że jest tam również pomoc dentystyczna mówiąca po polsku, można też poprosić o rozmowę telefoniczną po polsku. Ja leczę tam zęby od dwóch lat i jestem bardzo zadowolona, fantastyczny, bardzo dokładny, młody, polski dentysta.
PILNIE POSZUKUJE POLSKIEGO DENTYSTY, GLASGOW I OKOLICE!!! PROSZE O POMOC