WItam, niedługo mamy ślub i chcielibyśmy zatańczyć jakiś fajny taniec (oczywiście pierwszy taniec), może znacie jakieś szkoły lub instruktorów w glasgow albo pasiley. za pomoc dziekuje
chodzi mi o szkoly a nie o wklejanie filmików bo to mi nic nie da, albo pomagacie mi i podajecie jakies adresy albo nazwy szkol za które dziekuje albo nie udzielajcie sie
dejwid mamy ten sam problem:(,szukalismy na necie ,mozna znalesc nauke tanca,ale wes ułóż cos fajnego,zeby to mialo rece i nogi:)Jak cos znajde to dam znac.
rozpedz sie razem z swiezo upieczona malzonka i pierdolnij glowa w sciane, gwarantuje Ci, ze wszyscy beda ucieszeni i zapamietaja ten krok do konca swoich dni....a to w ramach milego podejscia do filmikow Iwo! .....zlamasie ...nie gratuluje i nie zycze wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia
Hej odezwij sie na nr 07724534519.chetnie pomoge sprawic by Wasz pierwszy taniec byl wyjatkowy i niezapomniany dla Was i Waszych gosci :D Jestem trenerem tanca towarzyskiego ale inne techniki rowniez nie sa mi obce! pozdrawiam
WItam, niedługo mamy ślub i chcielibyśmy zatańczyć jakiś fajny taniec (oczywiście pierwszy taniec), może znacie jakieś szkoły lub instruktorów w glasgow albo pasiley. za pomoc dziekuje