Czy jest ktos zainteresowany fotografia i robieniem ciekawych zdjec w Glasgow i okolicach? Mam na imie Tomek i chetnie zorganizowalbym spotkania w plenerach, przy kawie lub piwku osob ktore maja podobna pasje.
Karolina czy moglabys jeszcze raz odezwac sie na GG lub na mojego maila. Edynburg dobre miejsce do pstrykania, ale w Glasgow tez mozna znalezc bardzo ciekawe miejsca, tylko trzeba troche poszukac ;).
e tam, w Glasgow to dopiero jest tematow na pstrykanie. Edinburgh i obfotografowany do bolu zamek oraz Arthur seat to sa juz ciezko przejedzone tematy.
ojjj ale aberdeen to juz strasznieeeeeeeee daleko jest, jak by autem jechac to ze niecale 2 godziny trzeba liczyc, a pomiedzy edi i gla to jakies 45 min
Witam super sprawa z tym spotkaniem! Od kilku dni posiadam nowy aparat i chcialbym go w koncu wyprubowac gdzies w terenie wiec jest to dlamnie swietny pomysl zwarzywszy na to ze dopiero zaczynam swoja przygode z fotografia. czekam na jakas decyzje co,gdzie i kiedy pozdrawiam wszystkich dozobaczenia
Czesc
Czy jest ktos zainteresowany fotografia i robieniem ciekawych zdjec w Glasgow i okolicach? Mam na imie Tomek i chetnie zorganizowalbym spotkania w plenerach, przy kawie lub piwku osob ktore maja podobna pasje.
moj email: [email protected]
gg: 539313