kkotkiewicz to kobieta :) Karolina przeinaczyli Cię tutaj na mężczyznę :) Od założenia tematu, hmmm... nawet nie pamiętam, ale jak była pogoda to prawie co tydzień gdzieś wyjeżdżaliśmy. Przygód nie brakowało, a owoce naszej przygody można podziwiać w postach, tylko trzeba przejrzeć te kilka stron :)
Jestem jestem :)) No ładne tu rzeczy sie dzieją - miedzy nogami nic mi nie wyrosło wiec nadal pozostaje Karoliną ;)
Witam wszystkich zapalenców fotografii :)) Cieszę sie ze wreszcie cos rusza bo tym z Aberdeen to juz niezle zazdroscilam ;) - a tak wogole Zysy to kiedys zawalczymy :)) tylko no ja tu ta grupe doprowadze do porzadku :))
Dobra a teraz przejdzmy do rzeczy.
Co do pogody to mysle ze jak najbardziej zachęca- cudownie biało :)) Cóż tak to jest juz w tej szkocji ze na pogode trza nie patrzeć tylko jechać a napewno znajdzie sie jakis zakątek gdzie nie bedzie padać. No chyba ze to juz bedzie katastrofa no to wtedy mozna to przedyskutować.
Co do niedzieli ja narazie zapowiadaja opady sniegu mysle ze wszystko wyskoczy w ostaniej chwili wiec trzymajmy rękę na pulsie do soboty.
Co do miejsca : tak mysłalam o miejscu koło stirling ale ktos mi zaproponował zebym pojechała do Dollar. Czy ktos tam był? Ja jeszcze tamnie byłam wrzucam stronke http://www.undiscoveredscotland.co....
Czy chcielibyscie na poczatek gdzies blizej? Jak tak to czy znacie jakies ciekawe zakątki?
Prosze o pomysły.
A jak juz naprawde blsiko chcecie to moze water of leith od balerno ? Porobilibysmy te słynne wełenki ;)
Pozdrawiam i mam nadzieje ze cos z tego wyniknie :)
Witam
W Aberdeen to działa a wiec czemu by się tu miało nie sprawdzić?
Myślę sobie ze można by się było zorganizować pewnego razu jakaś większa grupę zapaleńców i wyruszyć gdzieś w teren postrzelać jakieś fotki. co wy na to? zawsze można by się było czegoś nowego nauczyć albo nauczyć kogoś czegoś nowego.