OK, widze ze cisza, sprobuje jeszcze raz...
Spotify dziala w ten sposob, ze loguje sie do niego z FB i mozna "przyjaciolom" przeslac co sie chce. A ze muzyki w nim jest naprawde mnostwo, jest swietnym narzedziem to wpolnego sluchania.
Po prostu znajdzcie mnie na FB (Miroslaw Grzybowski, a jakze...), zostanmy "przyjaciolmi" i wymieniajmy sie muzyka, juz teraz!
W dodatku mozecie sledzic czego wlasnie slucham:) (np. "Jestes szalona"...)
W ten sposob stworzymy grupe zanim w srode oficjalnie zarejestrujemy ja na FB i zaczniemy szukac podobnie myslacych/sluchajacych/grajacych ludzi i popularyzowac nasza aktywnosc.
No to czekam!
:)))
Ja nie zauwazylem ,ze zalozyles nowy temat i dlatego sie nie "udzielilem" .
Az dziwne, ze ten temat zalozyles juz wczoraj a na moim profilu nic sie nie pojawilo w powiadomieniach.
Wydaje mi sie, ze FB jest bardziej niezawonym narzedziem komunikacji i wszystko dociera znacznie szybciej.
Z drugiej strony, powinnismy sie bardziej reklamowac na emito.net, by przyciagnac mlodych i tych starszych ludzi. :)
Spotyfy, jest doskonalym rozwiazaniem.
Wiec zacznijmy sie laczyc na FB. :)
Mozecie mnie znalezc Piotr Reszczynski ( zanaczam, ze przyjmuje lub wysylam zaproszenia, tylko do tych osoby, które juz poznalem wczesniej ) .
Pozdrawiam
spotify fajny tylko:
- reklamy co 2-3 utwory w darmowej wersji
- duzo pop'u, dance, R'n'B (jak ktos tego slucha to jego szczescie)
- o wiele mniej bardziej "alternatywnych" gatunkow muzyki
- jesli nawet trafi sie poszukiwany album to czasami najpopularniejsze kawalki sa zablokowane (moze dostepne w platnej wersji spotify?)
- sporo zespolow zabrania zamieszczania tam swoich utworow (nie ma np Mettallici, Led Zeppelin, AC DC, Beattles, ABBA(?)....zeby tak z klasyka pokzac....
- no i jak ktos szuka czegos polskiego to tez nie dla niego miejsce...
ale generalnie lubie spotify i uzywam;-)
Najlepszym sposobem na wymiane muzyki jest obecnie programik spotify, wspolpracujacy w FB. Najlepiej by bylo, jakbysmy na FB utworzyli grupe, kazdy by se sciagnal spotify (jest darmowy) i moglibysmy razem sluchac. A na spotify jest caly dorobek z serii "muzyka odnaleziona", mnostwo prawdziwych mazurkow i oberkow!