mateo1
#7 | Wczoraj - 00:28
Planuje wielki ''road trip'' - moze przez Utah/Nevada do Californi.....a jak nie to ''tylko'' 1dniowe wypady po Colorado.
W planie dlugo-falowym wypad do Stirgis - albo do Daytona.
Mateo: myslales juz kiedy chcesz jechac? Ja mysle o Kanadzie w kwietniu - jeszcze moze nie motorem bo nie mam na tyle wprawy (jeżdżę od niedawna) ale przetre szlak rowerem hie hie:) a motorem dokladnie za rok Vancouver-Toronto:)jak organizujesz transport motoru za ocean? nie moge nigdzie trafic sprawdzonego/aktualnego info niestety..
Wiem ze to jest mozliwe - bo z jakies 2-3 lata temu mialem u siebie grupe kolo 40 wikingow - prosto z Norwegii - i oni wlasnie wysylali swoj sprzet.
Nie wiem tylko czy to jest oplacalne - nie wiem jakie sa koszta wysylki - i czy to ma sens - skoro mozna tutaj wypozyczyc fajny bike - juz od okolo 70$ za dzien.Wszystko zalezy na jak dlugo ktos planuje tutaj byc.
zbudowalem sam rower na bazie ramy od "gorala" z wyposażeniem turystycznym:) wlasciwie zawsze dla mnie istnial tylko rower i sakwy ale juz niestety z czasem czlowiek robi sie wygodny hie hie:) Ten rok planuje potrenowac troche jazde motorem - na wiosne zamieniam moja GN250 na cos mocniejszego no i ...sie zobaczy!
Dzieki za zaproszenie :) Myslalem o Stanach - mam rodzinke w Californii ktora tez mnie od dluzszego czasu zaprasza ale poczekam az Obama zniesie wizy hie hie:)
A Kanada mnie po prostu zastrzelila..niesamowicie piekny kraj...
Plany, nadzieje oczekiwania i takie luzne gadki.
Ja planuje zrobic duze prawko, pozbyc sie zalem motorynki, dokonac zakupu Suzuki GSR600 K7 i troche polatac po wsi, ewentualnie wycieczka, no np do Lake District.
Jak tam u was?